Rosa og lilla grafikk

Drømmen om et moderne journalsystem

Moderne journalsystem

I 2016 drømte en tannlege, en interaksjonsdesigner og en systemutvikler om et moderne journalsystem. Et journalsystem som kunne øke kvaliteten på tannhelsen uten at det påvirket  virksomhetenes ressurser  – drømmen om å anvende ressursene på den mest effektive måten for å øke vekst hos virksomheter. Drømmen var enkel, men uten et samarbeid med en partner som forstår markedet, kunden og pasientene hadde vi en utfordring. I 2017 ble en drøm til virkelighet da bedriften Anita Systems ble grunnlagt, og sammen med Orbdent skapte vi journalsystemet Anita Dental. Takket være Orbdents mot og satsning på drømmen vår, har Anita Systems kunnet samarbeide med tannleger hos Oslo Tannlegesenter for å lage det beste systemet, og andre gode produkter som de kan bruke sammen med journalsystemet. 

Etter 5 år med utvikling og testing av funksjoner er Anita Dental endelig klar for markedet, og vi ser allerede vekst hos våre nåværende kunder. Interessen for Anita Dental har vært stor i løpet av disse 5 årene vi har holdt på med utviklingen, særlig det siste året. Anita er nå et ferdig journalsystem, eller er det egentlig det? Vi vil si at det er klart for salg, men vi mener at et system aldri vil bli helt ferdig. Det må utvikles videre, for tidene endrer seg i likhet med behovene til klinikker, behandlere og pasienter. 

Største utfordringen har vært å få kundene med

At vi allerede kan se at formålet til Anita Dental lykkes, er veldig spennende. Å se våre kunder og deres klinikker vokse er en stor glede for oss i Anita Systems. Vi har derfor snakket med noen av våre kunder for å høre om deres opplevelse om overgangen til Anita Dental, og om de merker noen betydelig forskjell fra det de tidligere har brukt. Våre kunder forteller at overgangen til et nytt system har gått veldig greit, men at den største utfordringen kanskje har vært å få alle med. Alle er ikke alltid så begeistret for forandringer og det å lære seg noe nytt. Det må man ha forståelse for. Men vi vet at om de bare prøver Anita, så vil de forstå hvor enkelt det er å bruke. 

«Det gikk veldig greit. Det er jo en ny layout og et nytt oppsett, men med en gang du blir kjent med det, så fungerer det fint. Det er jo som med ny bil eller mobiltelefon, man må drive og pusle litt med det, men det er jo fullt forståelig.»
Tannlege og Radiolog Anders, Dental Radiologi

«Det var en liten utfordring i begynnelsen, som det er med alt annet nytt man skal forholde seg til. Det tok noe tid å finne fram til de ulike funksjonene og alt Anita har å tilby. Men jeg vil si det var maks vanskelig 1-2 uker før alt falt på plass. Dessuten var det fine Anita-teamet alltid tilgjengelig når vi trengte assistanse.

Noe av det fineste med systemet er at det er veldig lett å sette opp nye pasienter, da den henter all informasjon fra folkeregisteret. Dette er tidsbesparende. Dessuten er Digipost en herlig funksjon Anita tilbyr. Payex og fakturasystemet er helt supert. Videre kan jeg skryte av at den har en del snarveier for oss tannleger der vi kan legge inn masse info i journalen bare ved enkle tastetrykk»
Tannlege Kani, Torshov Tannlegesenter

Book demo

«Alt er tilrettelagt for å bare klikke her og der, så får du det du trenger.

Da vi startet med Anita så var det litt annerledes enn det er i dag, Anita har blitt mye mer smartere nå. Konseptet var jo at vi skulle ha en smart pasientjournal. Det som er så bra med Anita er at du slipper å tenke veldig mye på det med HELFO og innslagspunktene, for det er lagt inn allerede. Selvfølgelig, noen ganger må man endre på det, men selv ved endring så er det veldig lett å komme til.

Jeg vet at det har vært noe utvikling hos andre leverandører, men fortsatt så syns jeg Anita er mer tilpasset vår tid.»
Tannpleier Nor, Oslo Tannlegesenter

Anita er et smart journalsystem, som er tillpasset til vår tid

Gjøre hverdagen lettere for deg selv og klinikken din

Med Anita Dental får du et journalsystem, bookingsystem og digitalt helseskjema Careform. Alt du trenger for å gjøre hverdagen lettere for deg selv og klinikken din. Vi ønsket å skape et system som innehar alt du trenger i ett og samme system uten at det trenger å være så komplisert. Det er viktig for oss at det digitale helseskjemaet Careform, og Anita booking er kompatibelt med selve journalsystemet. Det skal være enkelt for behandlerne, resepsjonister, og pasienter. Se hva våre kunder sier om nettopp dette; 

«Careform via Anita er mer reell enn det vi hadde før. Og om vi skal sammenligne med det vi hadde tidligere og det vi har nå, så er det en tydelig forskjell. Nettopp fordi du vet at du har all informasjonen du trenger, og så kan jo pasienten selv fremheve det han/hun syns er viktig for oss å vite. Så når pasienten kommer inn, så vet vi jo sånn ca. hva pasienten trenger»
Tannpleier Nor, Oslo Tannlegesenter

«Når det kommer til tilgang til pasientene, så vil jeg si at det er mye mer utvidet i dag. Vi får jo veldig god hjelp fra Anita når det kommer til online bookingen. Jeg mener det har blitt mye enklere for forbrukeren»
Klinikk-kordinator Mehdi, Oslo Tannlegesenter

I Anita Dental har vi hatt fokus på at et journalsystem skal optimalisere hverdagen til våre kunder, det skal ikke ta lang tid å finne frem eller legge til f.eks. behandlinger. Vi er derfor veldig glade for alle tilbakemeldinger vi får, inklusivt forslag til nye funksjoner og forbedringer til nåværende funksjoner. Vi alle ønsker et system som er effektivt og tidsbesparende for alle parter. 

«Det flyter mye bedre, det gjør det. Anita er jo veldig optimalisert mot HELFO, så det liker jeg».
Tannlege og Radiolog Anders, Dental Radiologi

«Ja, vi sparer absolutt mye tid!
Man tenker at tre klikk ikke tar så lang tid, men på lang sikt, når du har det hektisk, når du er forsinket, når det er mange ting som må gjøres, pasientskriving, sende ut pasienten, ta betaling, osv. så tar de tre klikkene veldig mye tid»
Tannpleier Nor, Oslo Tannlegesenter

Book demo

Moderne klinikker har behov for moderne systemer

Økning i antall nye pasienter til tross for pandemien

Vi i Anita Systems er stolte over våre kunder og hvor raskt de har lært seg Anita Dental. Og vi er stolte over å se at våre kunder har hatt en økning i antall nye pasienter til tross for pandemien, og redusert kostnadene sine.

«Anita har absolutt bidratt til at vi har fått en økning, til tross for koronasituasjonen og at ting er så uforutsigbart osv. så har vi jo på en måned fått inn 500 nye pasienter minimum. Det er jo ingen andre klinikker som kan konkurrere med det nummeret i Oslo»
Tannpleier Nor, Oslo Tannlegesenter

«Vi har jo holdt på med dette under pandemien, og i en tid der folk går konkurs, og har permitteringer, så har vi levert gode resultater. Det er veldig bra. Jeg har merket med Anita Puls at jeg kan gå inn å sjekke antall nye pasienter, og de tallene vi ser nå har en stor forbedring enn det vi hadde før»
Klinikk-kordinator Mehdi, Oslo Tannlegesenter

«Anita er mer tilgjengelig, more accessible. For du kan jo logge inn hvor som helst. For skal du logge på andre systemer hjemmefra, så er det så mye styr med buypasskort og inn på helsenett og alt det der. Men med Anita er det bare bankID og så er du inne. Det er mye enklere. Så det er jo det med funksjonaliteten».
Tannlege og Radiolog Anders, Dental Radiologi

Gjøre hverdagen lettere for deg selv og klinikken din

Helt til slutt ønsket vi at våre kunder skulle trekke frem andre styrker Anita Dental har, for andre klinikker som vurderer vårt journalsystem. En av tingene som kom tydelig frem var perio-kartet i Anita. 

«Anita kan basert på den informasjonen du har lagt inn i perio-kartet beregne stadie og grad på periodontitten. Så den er faktisk bare helt revolusjonerende! Det som er så fint med den er at hvis du i tannkartet har registrert noe mangel på tenner på grunn av periodontitt så vet Anita hvor pasienten er i fht. dette. Hun korrigerer grad og stadie for deg, mens du undersøker pasienten. Så når du skal sette diagnose på pasienten, så har Anita allerede kommet med forslag om hvilken grad og stadie pasienten befinner seg i og hva pasienten evt. kan gjøre selv. Alt kan sendes til pasienten gjennom et klikk på mail, eller skrive ut, så får pasienten all den informasjonen om perio. Helt på slutten står pasientens diagnose. Så den hjelper oss veldig mye. Før måtte vi kalkulere selv for å vite»
Tannpleier Nor, Oslo Tannlegesenter

«Anita er så lett å bruke, alle kan bruke Anita. Så jeg vil absolutt anbefale Anita til andre klinikker. Dessuten så er supporten så bra. Tar du kontakt med support, så får du svar med en gang eller hvert fall i løpet av dagen. Og det som er så bra, er at du kan komme med innspill til hva du ønsker deg av funksjoner om det er noe du savner, og de tar det til seg og vurderer det. Og mange ganger får du det»
Tannpleier Amanda, Orbdent Oslo

Det har vært en fantastisk reise og utvikling for oss i Anita Systems. Takket være at våre kunder våget å satse på oss, så kan vi stolt si at drømmen om et moderne journalsystem har blitt en realitet. Vi ser fram mot å utvikle oss mer og fortsette å hjelpe både tannhelsepersonell og pasienter gjennom Anita Dental.

Er du en klinikk som vil vokse og utfordre bransjen? Er du moderne i ditt tankesett og ønsker implementering av nye arbeidsmetoder som kan øke din virksomhets effektivitet?

Ikke nøl, book en demo med oss i dag.

Book demoEn rosa pil som peker mot høyre

Ofte stilte spørsmål

Vi importerer inn alle pasienter, data fra timeboken, journallinjer og recall.

Onepix, Onepix Cloud, Myray, Visiquick, Vistasoft,
i-Dixel.

Sammen med vår partner PayEx har vi skapt Medipay - en mobil betalingsløsning. Les mer om MediPay her.

Dere kan få Anita Dental på dagen. Dere får en standard pakke som inneholder produkter og priser som vi henter ut fra HELFO gule heftet.

Nei, du trenger kun Buypass smartkort og smartkortleser. Klinikken din trenger virksomhetssertifikat fra buypass i tillegg.

Ja, du får se alle røntgenbilder direkte i Anita journalen. Onepix Cloud og Morita i-Dixel eksporterer røntgenbildene direkte i Anita Dental, men andre systemer trenger at du eksporterer bildene direkte til Anita.Du kan alltid åpne opp røntgensystemet fra Anita Dental og se bildene i røntgensystemet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på vår utvikling og vårt prosjekt.
Takk! Du har nå abonnert på nyhetsbrevet vårt.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet. vennligst prøv igjen.