Rosa og lilla grafikk

Pålogging og bestilling av timer med BankID

Publisert av
Nina Belseth

Vi er stolte BankId-forhandlere som sørger for at behandlere og pasienter enkelt og sikkert kan logge på, og bestille timer via BankID-pålogging. Det er et krav at alle helseopplysninger utenfor sikkert nett skal beskyttes med høyeste sikkerhetsnivå 4. Dette får du med Anita Dental. Ved å bruke BankID-pålogging så verifiseres identiteten til den enkelte behandler og/eller pasient, i tillegg vil BankID hente personopplysninger ved autentiseringen, nemlig adresse, epost og telefonnummer. En annen fordel er at alle er kjent med BankID, alle har det, og det er raskt og enkelt.

Vi er stolte av å være partnere med BankID, og du kan lese mer om vårt samarbeid her.  https://www.bankid.no/bedrift/referanser/anita-brenner-for-tenner/

Vil du vite mer om sikkerheten ved BankID-pålogging i Anita Dental, ta kontakt for en uforpliktende demo i dag!

Ofte stilte spørsmål

Vi importerer inn alle pasienter, data fra timeboken, journallinjer og recall.

Onepix, Onepix Cloud, Myray, Visiquick, Vistasoft,
i-Dixel.

Sammen med vår partner PayEx har vi skapt Medipay - en mobil betalingsløsning. Les mer om MediPay her.

Dere kan få Anita Dental på dagen. Dere får en standard pakke som inneholder produkter og priser som vi henter ut fra HELFO gule heftet.

Nei, du trenger kun Buypass smartkort og smartkortleser. Klinikken din trenger virksomhetssertifikat fra buypass i tillegg.

Ja, du får se alle røntgenbilder direkte i Anita journalen. Onepix Cloud og Morita i-Dixel eksporterer røntgenbildene direkte i Anita Dental, men andre systemer trenger at du eksporterer bildene direkte til Anita.Du kan alltid åpne opp røntgensystemet fra Anita Dental og se bildene i røntgensystemet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på vår utvikling og vårt prosjekt.
Takk! Du har nå abonnert på nyhetsbrevet vårt.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet. vennligst prøv igjen.