Rosa og lilla grafikk

Først med å bruke Login med Vipps

Publisert av
Nina Belseth

Vi er en av de første i Norge som bruker Login med Vipps i Anita booking og pasientportalen MyAnita.
Her kan pasienter enkelt og raskt bestille avtaler, flytte eller kansellere en avtale - alt via Login med Vipps. Å bruke Vipps er raskere enn BankID, men litt lavere sikkerhetsnivå. Men det er raskere og verifiserer data til f.eks. en pasient. Vipps er også et kjent merkenavn, og det er raskt og enkelt å bruke. Vi har valgt login med Vipps på enkelte av våre tjenester for å enkelt kunne få fullstendige og korrekte personopplysninger på pasienter ved f.eks. booking av time.

Vil du vite mer om forskjellen på Vipps og BankID eller bare er nysgjerrig på hvordan det brukes på våre tjenester, book en demo i dag så kan vi fortelle mer.

Ofte stilte spørsmål

Vi importerer inn alle pasienter, data fra timeboken, journallinjer og recall.

Onepix, Onepix Cloud, Myray, Visiquick, Vistasoft,
i-Dixel.

Sammen med vår partner PayEx har vi skapt Medipay - en mobil betalingsløsning. Les mer om MediPay her.

Dere kan få Anita Dental på dagen. Dere får en standard pakke som inneholder produkter og priser som vi henter ut fra HELFO gule heftet.

Nei, du trenger kun Buypass smartkort og smartkortleser. Klinikken din trenger virksomhetssertifikat fra buypass i tillegg.

Ja, du får se alle røntgenbilder direkte i Anita journalen. Onepix Cloud og Morita i-Dixel eksporterer røntgenbildene direkte i Anita Dental, men andre systemer trenger at du eksporterer bildene direkte til Anita.Du kan alltid åpne opp røntgensystemet fra Anita Dental og se bildene i røntgensystemet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på vår utvikling og vårt prosjekt.
Takk! Du har nå abonnert på nyhetsbrevet vårt.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet. vennligst prøv igjen.