Rosa og lilla grafikk

Automatiserer klassifikasjon av periodontal og peri-implantat sykdom.

Publisert av
Nina Belseth

I 2018 kom det en ny klassifisering av periodontal og peri-implantat sykdom. Derfor var det viktig for oss å skape en smart funksjon som kan hjelpe behandleren med å sette diagnose og regne ut stadium og grad korrekt, dette er både enklere og tidsbesparende for behandleren. Det er også viktig å hjelpe og informere  pasienten med informasjon tilpasset deres diagnose.

Perioskjema i Anita Dental henter data direkte fra journalen som gjelder perio og legger inn disse dataene i klassifiseringen for deg, dette gjelder feks. antall tapte tenner pga periodontitt, hvor mye du røyker og diabetes status fra helseskjema. Den gir forslag til stadium og grad for deg. Ut i fra dette lager Anita Dental et tilpasset infohefte om periodontitt til pasienten.

https://www.tannlegetidende.no/journal/2019/2/d2e1137/Ny_klassifikasjon_av_periodontal_og_peri-implantat_sjukdom._N%C3%B8kkelendringar I den nye klassifikasjonen eksisterer,røntgenbilete meir vektlagt i diagnostikken.  

Tre fordeler med perioskjema i Anita Dental;

1. Automatisk utregning av stadium og grad
2. Henter data fra journal og helseskjema
3. Lager brukertilpasset info hefte til pasientene

Vil du vite mer om hvordan Anita Dental forenkler registrering av perio, og gjør hverdagen lettere for behandleren, book en gratis og uforpliktende demo med oss i dag!

Ofte stilte spørsmål

Vi importerer inn alle pasienter, data fra timeboken, journallinjer og recall.

Onepix, Onepix Cloud, Myray, Visiquick, Vistasoft,
i-Dixel.

Sammen med vår partner PayEx har vi skapt Medipay - en mobil betalingsløsning. Les mer om MediPay her.

Dere kan få Anita Dental på dagen. Dere får en standard pakke som inneholder produkter og priser som vi henter ut fra HELFO gule heftet.

Nei, du trenger kun Buypass smartkort og smartkortleser. Klinikken din trenger virksomhetssertifikat fra buypass i tillegg.

Ja, du får se alle røntgenbilder direkte i Anita journalen. Onepix Cloud og Morita i-Dixel eksporterer røntgenbildene direkte i Anita Dental, men andre systemer trenger at du eksporterer bildene direkte til Anita.Du kan alltid åpne opp røntgensystemet fra Anita Dental og se bildene i røntgensystemet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på vår utvikling og vårt prosjekt.
Takk! Du har nå abonnert på nyhetsbrevet vårt.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet. vennligst prøv igjen.